Κηδεία στην κηδεία…τoυ Ιωάννη Πεχλιβανάκη

Posted on Posted in Άρθρα-Απόψεις

Όταν για μια κηδεία ενός καταξιωμένου καλλιτέχνη με την παρουσία του εκλεγμένου πρωθυπουργού Υπάρχει η παρουσία διμοιριών,η  υπηρεσία αλλάζει κάθε ώρα, η τροχαία επί ποδός με αναδιπλώσεις και ότι Αυτό συνεπάγεται ,τότε υπάρχει μάλλον απονομιμοποίηση της κυβέρνησης.

Η υπηρεσία από την Διεύθυνση Αστυνομίας για τέτοιο γεγονός γρίφος με συνεχείς αλλαγές και δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα στον οικογενειακό προγραμματισμό και στην ψυχική ηρεμία του προσωπικού..Κομμένα ρεπό που ανακοινώνονται λίγες ώρες πριν την έναρξή τους ,συνάδελφοι που αντιμετωπίζονται με σκληρό τρόπο λες και ποινή εκτίουν..Η ίδια εικόνα και στην Διεύθυνση Τροχαίας..

Επιτέλους αναλογιστείτε πως έχετε να κάνετε με εργαζόμενους και Όχι με εργάτες στο χωράφι σας.Σχεδιασμος μηδέν λοιπόν;..

Ευθύνη καμία να μην αναλάβουμε..Τα μονιμα υποζύγια παλι θα επωμιστούν και αυτό το έκτακτο γεγονός;..

Το προσωπικό το λιγότερο είναι αγανακτισμένο ΜαΖί σας..προβείτε σε συγκεντρώσεις ..Ακούστε τα προβλήματα και Επιτέλους δώστε λύση..Φτάνει πια η συγκαταβατικότητα το φιλότιμο και το χτύπημα στην πλάτη..

Καλός αξιωματικός είναι αυτός που με λίγες δυνάμεις τα βγάζει πέρα..οχι με στρατιές..
Εγώ ημουν ο πρώτος που σας απέδωσε τα εύσημα οταν διμοιρίες έλλειπαν στα νησιά και σε εκδηλώσεις όπως Πολυτεχνείο και 6 Δεκέμβρη δεν υπήρχε το βράδυ βράδυ δεν υπήρχαν σπαστά ωράρια..Όμως μη βλέπετε παντού φαντάσματα ..Ιδίως στη Διεύθυνση Αστυνομίας γιατί η δική σας κριση επηρεάζει πολλές υπηρεσίες..

Καλή δύναμη και υπομονή σε ολους τους συναδέλφους…

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΕΧΛΙΒΑΝΑΚΗΣ
Αντιπρόσωπος ΠΟΑΣΥ
Μέλος ΑΣΠΑ 
Τακτικό μέλος συμβουλίου μεταθέσεων Γενικής Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Θεσσαλονίκης

Πηγή: bloko.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *