Παροξυσμός στην ηγεσία της ΕΛΑΣ- ΕΔΕ σε συνδικαλιστές που είπαν τα αυτονόητα!

Posted on Posted in Νέα-Ειδήσεις

του Γιώργου Καραϊβάζ,

Ένας οργανισμός με φιμωμένη και μανιπουλαρισμένη τη συνδικαλιστική φωνή, είναι καταδικασμένος να παραμορφωθεί σε ακυτταρικό μόρφωμα με
συμπτώματα οργανικής δυσπλασίας σε ότι αφορά στην ελευθερία του λόγου, έκφρασης και διαλεκτικής θέσης.

Επί ημερών Ανδρικόπουλου, όλες οι ενδείξεις- παθογενή συμπτώματα συνηγορούν ότι σκοπός και αυτοσκοπός είναι η εδραίωση ενός μετασχηματισμού της αστυνομίας σε πανίσχυρο αυτοκρατορικό- solus primus μηχανισμό, κάτι που συνεπάγεται ισχυρές εκπτώσεις στο ζήτημα των δικαιωμάτων και των ελευθεριών του προσωπικού. Ένα καθεστώς ανελεύθερο με υπάκουους δια των δεσμών του φόβου και της απειλής δουλοπάροικων υπηκόων.

Είναι πρωτοφανής για την ιστορική αναδρομή στο συνδικαλιστικό χώρο της αστυνομίας (πλην των γενεσιουργών επιπέδων) η προσπάθεια τρομοκράτησης των αντιρρησιών της αυθεντίας του κ. αρχηγού, ακόμη κι αν πρόκειται για αιρετούς- θεσμοθετημένους εκφραστές της φωνής των λαϊκών πληβείων.

Πληροφορίες του bloko.gr σημειώνουν ότι ήδη, ξεκίνησε η μετουσίωση του προανακρούσματος του κ. αρχηγού, όταν μετά τα γεγονότα του Εφετείου, τον ξυλοδαρμό των αστυνομικών και τις μη συλλήψεις, έγινε μνεία σε μία επονείδιστη ανακοίνωση για την εξέταση των δηλώσεων των συνδικαλιστών. Το τμήμα λογοκρισίας κι επιβολής ποινών των ζηλωτών του σώματος, θυμίζοντας και παραπέμποντας σε ημέρες και έργα αλήστου μνήμης σκοταδισμού- φαιού αρτηριοσκληρωτισμού, άρχισε ν’ αποστείλει κλήσεις για ΕΔΕ σε συνδικαλιστές που αποτόλμησαν ν’ αμφισβητήσουν τα ιερά θέσφατα του κ. αρχηγού.

Περιμένουμε να δούμε και ν’ ακούσουμε τις αντιδράσεις συνδικαλιστών και πολιτικών.

Πηγή: bloko.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *